Telefonszám

+36 22 505 808

Ilyen volt – ilyen lett 3. rész

Ilyen volt - ilyen lett 3. rész

A lakás amely az otthonod is, folyamatosan képes a megújulásra, attól függően, hogy éppen hány tagú a család, vagy éppen milyen életszakaszban vagytok. 2021. január 1-től kormányzati támogatással tudod átalakítani, fel és megújítani otthonod. Olyan lehetőség, amelyet ki kell használni. Fordulj hozzánk bizalommal, számíthatsz munkatársaink szakértelmére, támogatására a tervezéstől, álmaid bútorának gyártásán keresztül, lakásod teljes berendezéséig. Itt a lehetőség! Együtt tökéletes lesz, pont amilyennek elképzelted. Egy család, aki már megvalósította az álmait.

ilyen volt 4
ilyen volt4

Következő bejegyzésünkben egy olyan házaspár nappalijának átalakulásáról mesélünk, akiknek gyerekeik megnőttek, már máshol élik az életüket.

A szülők ismét egyedül maradtak, és itt volt az idő arra, hogy a lakást önmaguk képére formálják. Editnek mindenben szabadkezet adtak, egy kikötésük volt, hogy a fehér bőr ülőgarnitúra maradjon továbbra is a szoba meghatározó tényezője.

Ennek  a három éve épült társasházi lakásnak sajátossága , hogy nincsenek benne derékszögű falak.

terv1
terv 3

„Nagyon szeretem, amikor játékosságot lehet vinni a tervezésbe. A ferde falak pont ezt teszik lehetővé „ mondta Edith. Így került a falra a design fali polc, amelynek játékos formája visszaköszön a dohányzóasztal formájában is.

A szobában a fehér és a szürke színek dominálnak, amelyet a piros színű fotelek dobnak fel.

Az átalakítás végeredménye: egy nagyvonalú nappali, amely egyszerűségében is elegáns!

Comments are closed.