Telefonszám

+36 22 505 808

Karrier Bútor 25 éve!​

Karrier Bútor 25 éve!

A Karrier Bútor Kft. fő tevékenysége jelenleg is az irodák komplett berendezése. 1996 óta van ezen a piacon. A típusrendszerek mellett az egyedi gyártás kiemelkedő. Azonban az utóbbi években nagy a kereslet a lakásbútorok iránt,  melynek gyártását megelőzi a lakberendezési tanácsadás és az ehhez kapcsolódó látványtervezés.

Karrier Bútor 25 éve!

Nagyon fontos szerepet töltenek be néhány  multinacionális céggel kötött beszállítói szerződéseik teljesítése. Nagy kihívás ez egy ilyen kis méretű cégnek. Továbbra is legfontosabbnak tartják a minőségi, pontos határidőre történő gyártást és a szakszerű ehhez kapcsolódó szolgáltatások tiszta, környezettudatos, körültekintő  elvégzését. Ennek köszönhető a nehéz időszakok sikeres átvészelése és az életben maradás. Éppen a mai napon 25 éve, hogy a cég üzletet nyitott Székesfehérváron, ahonnan számítja a „születését” a Karrier Bútor Kft.

Bemutatótermük a „PARTNER BÚTORHÁZ”,  Székesfehérváron már 8. éve áll az érdeklődők rendelkezésére, ahol egyéb bútorokat is értékesítenek.  Kínálatukban helyet kapnak az ülőgarnitúrák és az ergonomikus munkaszékek is, hiszen manapság már alapvető követelmény a munkahelyeken az ergonomikus előírásoknak megfelelő szék és munkahelyi környezet biztosítása a munkatársak részére.

Az egyedi termékgyártáshoz gyakorlott, munkájukat igényesen végző és szerető szakemberekre van szükségük.

Változatos, igényes, egyedi termékeket terveznek és gyártanak, így azoknak  a szakembereknek, akik szeretik a szakmai kihívásokat érdemes náluk dolgozni. 

Comments are closed.