Telefonszám

+36 22 505 808

Gyártás

Lakberendezők, belsőépítészek vagy akár az Ön által megtervezett bútorokat is legyártjuk.
Cégünknek saját, korszerűen felszerelt asztalos üzeme van, ahol I.o minőségben készülnek termékeink. Pontos, előzetes helyszíni felmérés után történik a gyártmánytervezés, a gyártás, végül a helyszínre történő szállítás és a beszerelés. A meglévő bútorokhoz illő, azonos kivitelű és műszaki tartalmú egyedi igényeket is felmérjük, megtervezzük és legyártjuk, a helyszíni beépítéssel együtt.
Foglalkozunk gardróbok, konyhák, hálószoba, nappali, előtér, közlekedő, gyerekszoba bútorok gyártásával, és forgalmazásával, egyéb egyedi gyártást igénylő helyiségek bútorozásával, függönyözéssel és ágytakaró tervezésével és gyártatásával is.
Az egyeztetett tervek alapján vesszük fel megrendeléseiket, majd 3-6 héten belül szállítunk. Röviden így vázolhatjuk fel tevékenységünket. Reméljük hamarosan segítségükre lehetünk.
Kérjük keressenek minket, várjuk Önöket!

 

Tisztelettel:

Horváth Rezső
ügyvezető igazgató

 

Technológia

Jelenleg kb.1000nm -es telephelyen dolgozunk a faiparban használt legkorszerűbb technikával is rendelkezünk (CNC). Fontosnak tartjuk, hogy rugalmasan alkalmazkodjunk az igények változásához.

A számítógépes tervezés egyre gazdaságosabb gyártást tesz lehetővé.
Folyamatos fejlesztéssel érjük el azt, hogy termékeink minősége is megfelel a legszigorúbb elvárásoknak.

Szabad kapacitás felajánlása:

Éllezárt és sorozatfuratokkal ellátott alkatrészek gyártását vállaljuk azonnal. Egyéb bútorok kissorozatú gyártására vállalkozunk, szabad kapacitásunk kitöltése erejéig.

Késztermékek értékesítése:

Keresünk viszonteladó partnereket termékeink értékesítésére, támogatjuk az első vásárlásokat, mintabútorok kihelyezésében részt vállalunk.

> Helyszíni felmérés, tanácsadás

> Egyedi bútorok tervezése, szerelése

> Átalánydíjas asztalos karbantartás (irodaházak, intézmények, iskolák részére)

> Bútorszerelés (új bútorok)

> Költöztetés, régi bútorok átszerelése

> Szabás és élzárás hozott anyagokból is.(a megrendelő hozza az anyagokat)