Telefonszám

+36 22 505 808

Szolgáltatások

Tisztelt Hölgyem / Uram!
A KARRIER-BÚTOR Kft. munkatársai nevében köszöntjük Önt!
Szeretnénk néhány sorban tájékoztatni arról, hogy a lakosság felé milyen szolgáltatásokat végzünk és miben lehetünk az Ön segítségére !

* L A K B E R EN D E Z É S *

Már a lakásépítés vagy lakásfelújítás tervezésétől állunk rendelkezésére lakberendezési tanácsadással, komplett lakberendezéssel, lakásába kerülő bútorainak tervezésével.

Örülnénk, ha részesei lehetnénk egy harmonikus lakásbelső kialakításának! A fény, a színek, a burkolatok, valamint a bútorok formájának, funkcionalitásának együttes hatása, mindezek összhangjának eredménye lehet, egy jól lakható és használható lakótér. Lakberendező kollégáink szakmai tanácsokkal, látványtervekkel segítenek az Ön megbízása alapján.
BÚTOR STÚDIÓINK 
Székesfehérváron, a Rákóczi u. 3. sz. alatt, valamint Budapesten, Sopronban és Kaposváron találhatók

Fontos információkat kaphatnak még a www.karrierirodabutor.hu honlapon.

* B Ú T O R GY Á R T Á S * 

Lakberendezők, belsőépítészek vagy akár az Ön által megtervezett bútorokat is legyártjuk.
Cégünknek saját, korszerűen felszerelt asztalos üzeme van, ahol I.o minőségben készülnek termékeink. Pontos, előzetes helyszíni felmérés után történik a gyártmánytervezés, a gyártás, végül a helyszínre történő szállítás és a beszerelés A meglévő bútorokhoz illő, azonos kivitelű és műszaki tartalmú egyedi igényeket is felmérjük, megtervezzük és legyártjuk, a helyszíni beépítéssel együtt.

Foglalkozunk gardróbok, konyhák, hálószoba, nappali, előtér, közlekedő, gyerekszoba bútorok gyártásával, és forgalmazásával, egyéb egyedi gyártást igénylő helyiségek bútorozásával, függönyözéssel és ágytakaró tervezésével és gyártatásával is.

Az egyeztetett tervek alapján vesszük fel megrendeléseiket, majd 3-6 héten belül szállítunk. Röviden így vázolhatjuk fel tevékenységünket. Reméljük hamarosan segítségükre lehetünk.
Kérjük keressenek minket, várjuk Önöket!

Tisztelettel:
Horváth Rezső
ügyvezető igazgató