Telefonszám

+36 22 505 808

Konyha Karrier Bútor

Egy álomkonyha megvalósulása!

Áron egyedülálló fiatal férfi. Amikor megkapta álmai munkáját, nem gondolta volna, hogy rövid időn belül álmai házát is megszerezheti. Pedig így történt. A Fehérvár melletti településen, újonnan épült családi házát saját elképzelései szerint szerette volna berendezni. Olyan terekről álmodott, ahová el tud vonulni, ha arra volna szüksége, de pont eléggé nagy ahhoz, hogy baráti társasága is kényelmesen érezze magát. 

karrier bútor
terv

Mint minden háznak, ennek az otthonnak a lelke is a konyha lett. Kiss Edith lakberendező azonosulni tudott Áron elképzeléseivel és olyan konyhát tervezett, amely szerves része maradt a nappalinak. Ehhez azt a megoldást választotta, hogy a konyhapulthoz a nappali felöl is oda lehet ülni, egy-egy kényelmes magasított bárszéken. 

karrier bútor
kész konyha

A színek férfiasok és letisztultak: a konyhaszekrény ajtók magas fényű fehér színei csodás összhangban állnak a taposó szürke árnyalataival.

A szekrényeket a megszokottól eltérően, Edith most nem a plafonig vezette fel, hiszen Áronnak elegendő volt ennyi rakodófelület. A fiókok természetesen 100 %-ig kihúzhatóak, csillapító csukódásúak, nagy teherbírásúak.

Mindemellett a konyha a legmodernebb berendezésekkel lett felszerelve. Áron természetesen itt is Edith tanácsait követte.

 

Mivel a bútorokat a Karrierirodabútor Kft gyártotta, minden épp olyan tökéletes lett, mint azt Edith megálmodta és Kleiner Mónika lerajzolta. Egy tökéletes csapat, tökéletes munkája. 

karrier bútor
kész konyha

Comments are closed.