Telefonszám

+36 22 505 808

Ilyen volt – ilyen lett 1. rész

Ilyen volt - ilyen lett 1. rész

Kiváló játszótér és elegáns nappali egyben? Lehetséges!

A középkorú házaspár 3 kicsi gyermeket nevel ebben a nagyon kellemes külvárosi elrendezésű házban. Természetesen hiábavaló a nagy ház, mindig mindenki a nappaliban tölti az idejét. Ismerős ugye?

A nappali egyszerre játszótér, vendégtér, a családi együttlétek, tévénézések helye, de anya vasalni is szeret. A család kérése az volt, hogy élhető nappalit álmodjunk meg. Amely elegáns, szerethető, kényelmes, és nem rendetlen, ahol a vasalódeszkának is meg van a helye. Világos, semleges színeket szerettek volna, türkizkék színfoltokkal.

ilyen volt1
ilyen volt 2
ilyen volt 3
ilyen volt 4

Kiss Edith lakberendező-tervező igazán nagyot alkotott, a Karrier Bútor Kft pedig a legutolsó szegecsig legyártotta a nappali berendezését.

Edith igazi otthont tervezett a családnak, olyant amilyenre vágytak. amely egyszerre tud minden szükséges funkciót, modern és kényelmes is egyben. 

nappali 5.1

Azzal, hogy a kanapé egy része bekerült a ház „U” alakú kiszögellésébe kötetlen, átlátható, kényelmes tér alakult ki. Az ülőpadok teteje felnyitható, ezáltal „mindent elnyel”, társasjátékot, plüssöket, párnákat, könyveket, folyóiratot…

A szokatlan formájú dohányzóasztalok pontosan illeszkednek az ülőbútorhoz, Mikor a guruló kisasztalok a „helyükre” gördülnek, a padból előkerülnek a rávaló szivacspárnák. És lám! Máris egy nagy puha, dumcsisarokká válik a terület.

A felnőttek kényelmét, a fejtámlával kiegészülő ülőgarnitúrája biztosítja, amely felett a család saját maga által épített sólámpát helyezték el. Edith játékosságot vitt a design polcokba is, amelyek alatt az akváriumnak is jutott hely. Az új nappaliban a bézs, a szürke és drapp színek váltják egymást, amelyeket a türkizkék párnák tesznek különlegessé. Az összhangot erősíti a mintás római rolók és a mennyezeten körbefutó led világítás is. A nappali meghatározója a szőnyeg, amely világos színű és mintáiban visszaadja a plafonra szerelt kör alakú lámpa íves játékát.

A képek magukért beszélnek. Ez a szoba egy igazi otthon része. Ahová jó hazajönni, amely igazán a sajátunk és ahol rengeteg boldog pillanatot megélhetünk. Amely fontos nekünk.  Te mit gondolsz? 

Comments are closed.