Telefonszám

+36 22 505 808

Otthonfelújítási támogatás

Otthonfelújítási támogatás

A lakás amely az otthonod is, folyamatosan képes a megújulásra, attól függően, hogy éppen hány tagú a család, vagy éppen milyen életszakaszban vagytok. Január 1-én lép életbe az otthonfelújítási támogatás, melynek keretein belül bármely család élhet a kormány nyújtotta támogatással a felújítási költségek 50%-a, maximum 3 millió Ft erejéig! Ez egy szuper lehetőség arra, hogy megújítsd, átépítsd, újragondold, felújítsd otthonod! Ez egy olyan lehetőség, amelyet ki kell használni. 

Fordulj hozzánk bizalommal, számíthatsz munkatársaink szakértelmére, támogatására a tervezéstől, álmaid bútorának gyártásán keresztül, lakásod teljes berendezéséig. Itt a lehetőség! Együtt tökéletes lesz, pont amilyennek elképzelted. Mind a tervezésben, mint a kivitelezésben örömmel segítünk! Keress minket lakberendezési tervvel, egyedi bútor gyártással kapcsolatban is bátran!

Az alábbi linken hétköznapi nyelven elmagyarázva, részletesen megtalálsz minden hasznos információt amire csak szükséged lehet az otthonod felújításával kapcsolatban.

Hogy miért válaszd a Partner Bútorház szolgáltatásait? Mert mi a kezdetektől segítünk Neked álomotthonod megvalósításában! Tervezünk, kivitelezünk, beépítünk, segítünk a megfelelő színek, burkolatok kiválasztásában, örömmel tervezünk számodra egyedi bútort, számunkra a szabálytalan terek, vagy ferde falsíkok sem jelentenek akadályt, sőt! Keress minket bátran, ha inspirációra, ötletre van szükséged, ha van egy bútorálmod, vagy ha egyszerűen csak szakemberre szeretnéd bízni otthonod kialakítását!